logo-ecosisters-mail woorewards

Een vleugje Provence – 30 ml

Droom weg bij de gedachte aan het Zuid-Franse landschap tijdens de zomer met een bloemige, frisse, kruidige en houtachtige geursfeer.

11.39 incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Lavendel en Rozemarijn – Zonnige geuren

Droom weg bij de gedachte aan het Zuid-Franse landschap tijdens de zomer met een bloemige, frisse, kruidige en houtachtige geursfeer.

Delicate aromatische geuren van Lavendel en Rozemarijn vergezeld van de houtgeur van Cipres met warme zuiderse accenten. Een stralende zon en een verfrissend briesje zuiveren de geest en verdrijven negatieve gedachten. Den.

Labels
BIO (Eco)

Dosering en advies

• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).

Samenstelling

100% biologische* essentiële oliën : Lavandin super, Echte Lavendel, Rozemarijn, Groenblijvende cipres, Scharlei, Grove den, Atlasceder, Kardemom, Groene munt, Eucalyptus globulus, Zoete sinaasappel, Zwarte peper.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) – Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Voorzorgsmaatregelen

• Plaats de verstuiver zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.

Wettelijke bepalingen en codificatie

Codificatie

14747

EAN

5420008525377

ACL

6102936CNK

3760402

 

Nut/PL

PC-343810519

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten

Geverifieerd door MonsterInsights