Meditatie – 30 ml

De ontmoeting tussen de spirituele bitterheid van narduskruid en de frisheid van de citrusvruchten vervolledigd met kruidige en mysterieuze geurnoten.

11.39 incl. BTW

Op voorraad

Beschrijving

Wierook en Narduskruid – Tussen hemel en aarde

De ontmoeting tussen de spirituele bitterheid van narduskruid en de frisheid van de citrusvruchten vervolledigd met kruidige en mysterieuze geurnoten.

De diepgaande en heilige geuren van Narduskruid en Wierook , reeds gebruikt in de Oudheid, helpen om te ontspannen en stress achter je te laten. Ze bevorderen meditatie en helpen bij je persoonlijke zoektocht naar de waarheid binnen jezelf.

Labels
BIO (Eco)

Dosering en advies

• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.
• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).

Samenstelling

100% biologische* essentiële oliën : Zoete sinaasappel, Limoen, Patchouli, Bergamot, Wierook, Srilankese kaneel, Narduskruid.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) – Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Voorzorgsmaatregelen

• Plaats de verstuiver zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats
• Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden
• Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar
• Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby’s, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.

Wettelijke bepalingen en codificatie

Codificatie

14746

EAN

5420008525360ACL

6111685CNK

3760279

Nut/PL

PC-343810410

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gerelateerde producten