Aanbieding!

Menstruatiecup – Lamazuna

(1 klantbeoordeling)

Oorspronkelijke prijs was: €30.00.Huidige prijs is: €15.00. incl. BTW

Lamazuna menstruatiecup

Maat 1: voor vrouwen onder 30 jaar, smalle lichaamsbouw, maagden, kortere vagina, geen vaginale bevalling.
Deze cups zijn heel zacht en soepel. Ideaal voor vrouwen met een gevoelige vagina  Veel vrouwen zweren bij de menstruatiecup. De reden: het duurzame en herbruikbare kelkje vangt je menstruatiebloed op. Dat betekent minder afval en een betere intieme balans.
Maat 2: voor de gemiddelde vrouw, boven 30 jaar, gemiddelde lengte vagina, vaginale bevalling (dan dus ook onder 30 jaar!) Deze cups zijn heel zacht en soepel. Ideaal voor vrouwen met een gevoelige vagina  Veel vrouwen zweren bij de menstruatiecup. De reden: het duurzame en herbruikbare kelkje vangt je menstruatiebloed op. Dat betekent minder afval en een betere intieme balans.
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Lamazuna menstruatiecup

Het duurzame en herbruikbare kelkje vangt je menstruatiebloed op. Dat betekent minder afval en een betere intieme balans.
De menstruatiecup is een soort kelkje dat je voor je ongesteldheid in de vagina schuift. Het kelkje kent twee maten. De kleine cup (maat 1) is voor meisjes en vrouwen zonder kinderen, en de grotere (maat 2) is voor vrouwen die gebaard hebben.
De cup vangt ongeveer drie keer meer op dan een tampon of maandverband kan absorberen, waardoor je de cup bij een gemiddelde cyclus maar twee keer per dag hoeft te legen.
Omdat het bloed wordt opgevangen in plaats van geabsorbeerd komen er ook geen nare luchtjes vrij.
En wanneer je eenmaal de vouw- en draaitechniek onder de knie hebt, dan kun je ook met hevige cyclus – een hele werkdag lekvrij doorkomen.
Daar komt bij dat je voor de aanschaf van een siliconen of rubberen cup veel minder geld kwijt bent, dan voor elke maand een pakje tampons.
Je zal ook veel minder afval produceren. Dus ook daar spaar je geld, is het goed voor het milieu en het klimaat.
De Lamazuna cup is van platinum medische siliconen: een hogere kwaliteit siliconen met een lange levensduur. Heel makkelijk schoon te maken.
Het voldoet aan vele internationale normen, met inbegrip van de standaard USP Class 6 (geschikt voor verblijf in het lichaam voor 30 dagen)
100% hypoallergeen, latex-vrij, ftalaat-vrij, geen bleekmiddel.
Bekijk de video waarin Vera Camilla uitlegt wat haar ervaring is met de menstruatiecup :

  • Deze menstruatiecup is gemaakt in Italië door Natu.
  • Het zakje is van GOTS gecertificeerd biologisch katoen, geproduceerd in India.
  • De verpakking komt uit Frankrijk.
Maat 1: voor vrouwen onder 30 jaar, smalle lichaamsbouw, maagden, kortere vagina, geen vaginale bevalling.
Maat 2: voor de gemiddelde vrouw, boven 30 jaar, gemiddelde lengte vagina, vaginale bevalling (dan dus ook onder 30 jaar!)
Handleiding:
1) Voor het eerste gebruik en aan het einde van het maandelijkse gebruik, moet de menstruatie cup worden gesteriliseerd. Er moet een pan water worden gekookt en een paar minuten de cup in hete water laten liggen.
2) Om in te brengen moet de cup worden gevouwen. Hiertoe wordt de bovenrand ingedrukt, gefixeerd tussen je vingers en niet te diep geplaatst. In het lichaam, opent de beker zich , zodat een licht vacuüm wordt gecreëerd zodat de cup altijd perfect past.
3) Na maximaal 12 uur. Moet de cup weer verwijderd worden. Daartoe voorzichtig aan de steel trekken tot je in de bodem van de beker zachtjes kan knijpen, hiermee hef je het vacuüm op en wordt de cup vrijgegeven. Leeg vervolgens de inhoud in het toilet, spoel de beker of maak schoon met een doek. Daarna wordt de beker opnieuw ingebracht.
Goed om te weten
Het uitvouwen van een extra soepele cup kan wat lastiger zijn. Let daar goed op zodat het vacuüm goed bereikt wordt.

Voor vrouwen met hele sterke bekkenbodemspieren is deze soepele cup minder geschikt omdat de spieren eerder een deuk in maken waardoor lekkage kan ontstaan

Extra informatie

Cup

,

1 beoordeling voor Menstruatiecup – Lamazuna

Powered byCusRev
5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Beter dan verwacht! (het is mijn eerste) maar ik ben meer dan tevreden! Alleen boos op mezelf dat ik het niet eerder heb aangedurfd.

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login